Wedstrijd Club MET - 16 augustus 2004

(Dirk) We hebben een erg mooie wedstrijd achter de rug en dit om een heel aantal redenen. Eerst en vooral omdat we 23e eindigden nadat ik de start genomen had en er in geslaagd was na 1 ronde laatste te rijden. Een "Le Mans" start is gewoon mijn ding niet zullen we maar zeggen ... In feite vind ik het gewoon niet de moeite om in de eerste ronde te veel risico te nemen in een endurance wedstrijd van 4 uren. (Na de eerste sessie waren er trouwens al een heel aantal plaatsen opnieuw goed gemaakt!)

Verder was het onze sponsordag; bijna al onze sponsors waren aanwezig en hebben kunnen genieten van een spannende race, een lekkere barbecue etc ... Op het moment dat de foto genomen werd waren er spijtig genoeg al een paar vertrokken. In elk geval uit naam van al de piloten: bedankt voor jullie komst en voor de steun die jullie ons geven!

Voor mij persoonlijk was het fantastische race: na een matige training 's ochtends was er in de namiddag blijkbaar een soort mentale "klik" die er voor zorgde dat ik mijn persoonlijk record op Zolder met meer dan 1.5 seconden verbeterd heb (nu 1:48:10). Nog beter; in de sessie waarin ik die tijd gereden heb heb ik bijna constant 1:48, 1:49 gereden! Ik ben een gelukkig man ...

De race verliep verder prima; ook Pieter en Sax draaiden erg mooie tijden en samen hebben we uiteindelijk toch maar even 19 teams voorbijgestoken. In feite hadden we zelfs nog een paar plaatsen beter kunnen eindigen als we de laatste pitstop niet hadden gemaakt - wat qua brandstof en tijd eigenlijk haalbaar was maar ondergetekende wou op het einde toch erg graag nog even rijden. Mea culpa ;-)

Het lijstje van mensen die ik wil bedanken is vandaag vrij lang:
- de sponsors voor hun broodnodige steun - zonder hen zou er niet veel te racen vallen ...
- de pitcrew (Bart & Kristof) voor alweer een dag vol inzet
- Hans Van de Ven voor het ter beschikking stellen van een grote pitbox achteraan zodat we onze sponsors beter en persoonlijk konden ontvangen
- Marcel Duinker (Van Zon Honda Racing) voor het afstellen van de vering (alweer :-)
- Danny Scheers voor het mij verkopen van een band die eigenlijk niet te koop was
- Georgette en Dorien voor de goede zorgen "all round"
- de mensen van het Rode Kruis voor het verzorgen van mijn wespesteek (auw)
- "BladeR1" voor het copyright van de 3 laatste foto's
- en om zeker te zijn dat we niemand gemist hebben, bedankt voor jullie aanwezigheid Eddy, Bart, Kristof, Stef, Leen, Peter, Serge, An, Johan, Guy, Daniel, Kevin, Goedele, Quinten !!!


ps: Op de laatste foto staat niemand van ons team maar het is een erg mooie foto van de chicane en de Sacramentsheuvel! (ed2006: en net deze bocht is vanaf seizoen 2006 volledig anders aangelegd)


[ terug naar nieuwsitems ]